Băiatul de 16 ani care l-a înjunghiat pe Lucian- arestat preventiv!

de | 11.04.2022 07:51 | Știri, După subiect, Eveniment, Pitești

Flavius C, băiatul de 16 ani, din București, care l-a înjunghiat pe Lucian, sâmbătă seara, în cartierul piteștean Exercițiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Minorul de 16 ani, din București, fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar în baza probatoriului administrat până la acest moment, Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Amintim că în cursul serii de sâmbătă, Lucian, piteșteanul de 17 ani, a fost înjunghiat în spate de către cel arestat, în urma unui conflict mai vechi pe care cei doi îl aveau. Ei ar fi organizat o înâlnire de pace, la care au participat 4 persoane din grupul din Pitești și 2 din București. Însă, lucrurile au luat o altă întorsătură, ajungându-se la înjunghierea piteșteanului.

Lucian se află acum internat într-un spital din capitală.

Citește pe anchetaonline.ro toate informațiile:

baiat injunghiat

(VIDEO) Cine este Lucian – băiatul înjunghiat aseară în Pitești, într-o confruntare între găști?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești | Tribunalul Argeș

Ultimele articole