anchetaonline.ro

(VIDEO) Fetiță de 2 ani- salvată de pompieri! Casa în care se afla era inundată de fum, în urma unui incendiu violent

de | 22.03.2023 14:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

(VIDEO) Fetiță de 2 ani, salvată dintr-un incendiu de pompierii argeșeni

INFORMAȚII NOI

Conform informațiilor furnizate de ISU Argeș, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Câmpulung.

Incendiul a fost violent, fiind afectat acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp. De asemenea, exista posibilitatea propagării focului la întreaga casă.

Mai mult, fumul dens pătrunsese într-o încăpere a unei locuințe aflată în continuarea casei în care a izbucnit incendiul. Acolo se afla o fetiță de aproximativ doi ani, care a fost evacuată de către pomperi și monitorizată de către paramedicii SMURD, nefiind necesar transportul la spital.

Din fericire, pompierii au reușit să lichideze incendiul în timp util.

 

 

Știre inițială

ACUM: Incendiu la o casă din Argeș!

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la o casă din localitatea Valea Mare Pravăț.

La fața locului se pompierii de la Detașamentele Câmpulung și Mioveni cu două echipaje de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Deocamdată, nu se știe dacă sunt victime.

Foto ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: