Narcis Mircescu, senator USR de Argeș: PSD și PNL au respins cererea USR de demitere a conducerii ASF

de | 22.03.2023 13:35 | Știri, Județean, Politic

Parlamentarii USR au părăsit ieri ședința Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului în semn de protest.

Narcis Mircescu, senator USR de Argeș:

USR a solicitat suplimentarea ordinii de zi a următorului plen reunit, astfel încât revocarea conducerii ASF și demararea procedurii de selecție pentru conducerea ANRE să figureze pe agenda Parlamentului. Reprezentanții PSD și PNL au refuzat.

 

Le-am transmis celor din coaliție că nu putem participa la o ședință care pleacă de la premisa că nu este de actualitate discutarea solicitării USR de demarare a procedurii pentru demiterea conducerii ASF.

 

Dacă nu acum, atunci când? Ce trebuie să se mai întâmple ca să putem măcar discuta dacă actuala conducere ASF mai poate rămâne în funcție? Un alt caz de tipul Euroins?

 

Este evident că PSD și PNL nu mai țin cont de nimic în încercarea lor de sugrumare a democrației din România. Și fac asta doar pentru a își ține oamenii de partid în funcții pentru care nu sunt competenți.”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Drulă: USR solicită revocarea din funcție a actualilor șefi ai ASF. Ciolacu știa de țeapa Euroins, acum trebuie să voteze revocarea

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş