anchetaonline.ro

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un stâlp și s-a răsturnat

de | 19.10.2022 14:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 19 ani. Se pare că acesta a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un stâlp, răsturnându-se cu mașina.

Șoferul a fost monitorizat la fața locului de către paramedicii SMURD. Din fericire, acesta nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

În autoturism nu se aflau alte persoane.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au ajuns în zona respectivă, iar potrivit acestora, evenimentul va fi protocolat ca tamponare.

Știre inițială

Accident rutier produs, miercuri, pe DC 258, în localitatea Valea Iașului, Cerbureni.

Din primele informații, un singur autoturism este implicat, care a lovit un stâlp de medie tensiune, iar ulterior s-a răsturnat.

masina rasturnata - Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un stâlp și s-a răsturnat

Foto ISU Argeș

La fața locului se află polițiștii, dar și pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Intervenție de urgență în Câmpulung! Persoană căzută într-o groapă!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: