anchetaonline.ro

Un nou film în premieră la Cinematograful „București”

de | 19.10.2022 15:15 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul străin „Inocenții”.

Regia filmului îi aparține lui Eskil Vogt iar în rolurile principale sunt Rakel Lenora Flottum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf și Mina Yasmin Bremseth Asheim.

Despre ce este vorba în film?

În timpul unei luminoase veri nordice, un grup de copii își dezvăluie misterioasele și întunecatele puteri atunci când adulții nu sunt pe fază. În acest thriller supranatural original, joaca ia o turnură periculoasă.

film cinematograful

De menționat că prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Filmul a avut premiera în România, în data de 7 octombrie 2022.

 

Duminică, 23 octombrie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul românesc „Urma”.

Regia filmului îi aparține lui Dorian Boguță iar în rolurile principale sunt Marin Grigore, Teodor Corban, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea și Irina Rădulescu.

film cinematograful

Povestea filmului ni-l prezintă pe Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, care este dat dispărut. Poliţistul (Teodor Corban) care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. Se pare că după moartea părinţilor săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana (Irina Rădulescu), dincolo de limitele iubirii fraterne

Un bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București