Adi Mutu s-a ales cu poprire pe salariu la Rapid! Îi datorează Alexandrei 100.000 euro!

de | 13.04.2022 18:39 | Știri, Lifestyle, Național

Adrian Mutu s-a ales cu conturile poprite, informează DIGI Sport, după ce instanțele de judecată au acceptat revendicările fostei sale soții, Alexandra Dinu cu privire la plata retoractivă a unei sume consisitente, respectiv 100.000 de euro, însemnând pensie alimentară neachitată la timp și conform deciziilor de la divorțul celor doi.

Piteșteanul care, în prezent, este antrenor la Rapid câștigă la clubul din Giulești suma lunară de 10.000 de euro. Din aceștia, jumătate vor ajunge în conturile Alexandrei după câștigarea procesului privind restanțele din pensia alimentară.

Conform presei centrale, după despărțirea celor doi, Adrian Mutu s-a angajat să plătească o sumă enormă cu titlu de pensie alimentară, sumă raportată la veniturile pe care le încasa atunci. În timp, internaționalul român nu a mai ținut ritmul cu plățile datorate Alexandrei, iar aceasta a ajusn să îl dea în judecată și să solicite execuatarea (poprirea) veniturilor sale curente, ca anatrenor la Rapid. Totalul sumei adunate ar ajunge la 100.000 de euro.

Instanța a aprobat cererea fostei doamne Mutu și salariul Briliantului urmează să fie drastic impactat. Mai mult, în cazul în care Mutu își va îndeplini obiectivele și va încasa bonusuri în conformitate cu rezultatele Rapidului, suma pe care Alexandra Dinu ar urma să o primească lunar ar crește.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au fost căsătoriți doi ani, din 2001 până în 2003. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă. Povestea lor a început pe când Adrian Mutu avea 21 de ani. El s-a îndrăgostit iremediabil de Alexandra Dinu, pe atunci la vârsta de 19 ani, când aceasta venise să îi ia un interviu. S-au căsătorit sub nășia lui Gică Hagi și au făcut îmrepună un băiat: Mario, care acum are 20 de ani.

Adrian Mutu, despre despărțirea de Alexandra: Nu a mers din cauza tinereții!

“Briliantul” a justificat despărțirea de Alexandra prin lipsa lor de maturitate și incapacitatea de a face față cum trebuie provocărilor vieții de familie.

Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi. Nu a mers din cauza tinereții.

Adrian Mutu si Alexandra Dinu2

Eram amândoi tineri. Când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi și atunci încep neînțelegerile. Noi am pus capăt atunci, pentru că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas în Italia, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine.”

După acest mariaj eșuat, fotbalistul s-a cuplat cu Laura Andreșan, vedetă XXX, dar după ce s-au separat, Adrian Mutu s-a cuplat și cu Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase modele din România, bifând pe lista femeilor frumoase pe care le-a avut altărui și alte nume cunoscute din mediul public românesc și internațional: Diana Munteanu, Aida Yeipica (italiancă model și prezentatoare TV), Moran Atias (un model din Israel), Martina Stella (cântăreță și actriță din Italia) etc.

A urmat cea de-a doua căsătorie cu Consuleo, cu care și-a unit destinele în anul 2005, avându-l ca naș pe Nicu Gheară. Relația de debutat frumos, în ea făcându-și apariția pe lume două fetițe, dar în cele din urmă probelemele au afectat și acest cuplu.  În 2013, cei doi au pus punct mariajului, iar despărțirea a fost pusă de presă pe seama unei noi femei care apăruse în viața sportivului piteștean.

A treia căstorie a avut-o pe post de doamnă Mutu pe Sandra Bahici, care i-a adus și liniștea și cel de al patrulea copil, un băiețel. Istoria  sa tumultoasă nu pare însă să îi dea pace, iar acum Briliantul este într-o situație ingrată, cu salariul poprit până la concurența sumei de 100.000 de euro.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole