Marius, copil orfan al Argeșului este, de astăzi, polițist!

de | 13.04.2022 17:30 | Știri, Județean, Lifestyle

Un tânăr aflat în grija DGASPC Argeș a emoționat astăzi prin reușita lui. Băiatul, pe numele său Marius V. a participat la examenul de admitere în cadrul Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina unde a reușit să se claseze pe locul 80 din 2422 de candidați.

Cu acest prilej reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș au transmis prin intermediul unei postări următoarele:

Reușitele copiilor și tinerilor aflați în grija DGASPC Argeș ne-au bucurat de fiecare dată. Astăzi vorbim despre Marius V. de la CTF ”Casa Noastră” Pitești, un tânăr minunat care muncește pentru visele lui. Iar unul dintre ele este să facă o carieră ca polițist.

Recent, Marius a participat la examenul de admitere în cadrul Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și a parcurs cu succes toate probele și evaluările necesare admiterii. Iar media 8,05 obținută la verificarea cunoștințelor, l-a clasat pe locul 80 din cei 2422.”

 

Totodată Marius a fost felicitat și de conducerea DGASPC Argeș:

Reușita lui Marius ne bucură pe toți și suntem siguri că în perioada următoare și alți tineri aflați în centrele din subordinea DGASPC, beneficiari ai unei măsuri de protecție specială, vor demonstra că sunt valoroși. Munca lor și modul în care fac tot ce depinde ei pentru a arăta tuturor că nu contează cum te cheamă și de unde vii, ci ce faci pentru a fi un om valoros și respectat, sunt calități demn de urmat. Îl felicităm pe Marius și îi dorim ca viața lui întreagă să fie un șir de reușite.
Dar nu trebuie să uităm nicio clipă de colegii noștri din centre și de toți cei care sunt călăuză pentru acești copii și tineri pe care viața i-a adus în grija noastră. Cei care se ocupă de educația lor sunt pentru ei ca o familie, sunt oamenii care veghează ca visele lor să devină realitate”, a precizat Tatiana Eftime, Director General al DGASPC Argeș.

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş este instituţia publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș cu scopul de a asigura aplicarea politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi, precum şi altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate în nevoie socială, cu rol în administrarea şi acordarea beneficiilor de asistenţă socială şi a serviciilor sociale.

În conformitate cu prevederile HG nr. 797/2017 pentru aprobarea regulamentelor-cadru de organizare şi funcţionare ale serviciilor publice de asistenţă socială şi a structurii orientative de personal, D.G.A.S.P.C. Argeş îndeplineşte atribuţii:

a) în domeniul protecţiei și promovării drepturilor copilului;

b) în domeniul prevenirii şi combaterii violenţei domestice;

c) în domeniul persoanelor adulte cu dizabilităţi

d) în domeniul protecţiei persoanelor vârstnice şi a altor persoane adulte aflate în situaţii de dificultate;

e) alte atribuţii.

 


Citește pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DGASPC Argeş | Tatiana Eftime

Ultimele articole