anchetaonline.ro

Adjunctul de a Drumuri Naționale – președintele Consiliului de Administrație de la Drumuri Județene!

de | 02.02.2023 17:50 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

De la începutul lunii februarie, consiliul de administrație al Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș R.A va avea o nouă conducere. Conform hotărârii de Consiliu Județean, funcția de președinte va fi îndeplinită de către Eduard Dima, care este director adjunct în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, în responsabilitatea sa fiind drumurile naționale și autostrăzile. Eduard Dima îi va mai avea alături în Consiliul de Administrația pe fostul său șef de la Secția de Drumuri Pitești, Gheorghe Mihăiță, pe Ionuț Corcodel de la Servicii Edilitare Mioveni, și pe Daniel Florea, inspector în cadrul DGASPC. Aceștia vor avea un mandat de 4 luni.

edi dima e1675259711398 - Adjunctul de a Drumuri Naționale - președintele Consiliului de Administrație de la Drumuri Județene!

Eduard Dima este în conducerea DRDP București din septembrie 2022, însă activează în acest domeniu din 2013, la Secția de Drumuri Naționale Argeș, fiind de profesie inginer. Acesta a fost și conslier județean, fiind ales pe listele PMP, dar de un an a trecut la PSD.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: