Administrația locală caută surse de finanțare pentru Parcul Industrial Pitești

de | 03.03.2023 11:48 | Pitești, Administrație, Economic

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a avut astăzi o întâlnire importantă! Împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, primarul Cristian Gentea a avut discuții cu reprezentanții Uniunii Naționale a Patronatului Român, dar și prezentări generale pe posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor.

”Oportunitățile de finanțare pentru proiectele mari sunt în atenția noastră! De exemplu, pentru Parcul Industrial Pitești, suntem interesați de identificarea surselor de finanțare prin programe regionale sau prin oricare alte fonduri nerambursabile, dar și de parteneriate publice sau private funcționale! Împreună cu viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, am avut astăzi, 3 martie 2023, cu Uniunea Națională a Patronatului Român, discuții aplicate, dar și prezentări generale pe posibilitățile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor, în cadrul celor 534 de apeluri de proiecte în valoare de 40 de miliarde de euro. Considerăm că întâlnirea de lucru cu delegația UNPR, condusă de vicepreședintele Comisiei Fonduri Europene, Roxana Mircea, a fost un prim pas în dezvoltarea unei relații de lucru eficiente!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dacă achitați până la 31 martie 2023. Dările locale, reduse cu 10 %

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole