anchetaonline.ro

Administratorul unui magazin din Pitești trimis în judecată! Vindea haine contrafăcute

de | 14.04.2022 14:14 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

 

Un bărbat de 41 de ani, administrator al unui magazin din Pitești, s-a ales cu dosar penal după ce a comercializat haine contrafăcute.

Prejudiciul cauzat titularilor mărcilor înregistrate a ajuns la suma de aproximativ 2.500 de euro.

Bărbatul a fost trimis în judecată.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, în calitate de administrator al unui magazin din municipiul Pitești, ar fi expus, spre comercializare, mai multe articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci consacrate.

În urma analizării bunurilor ridicate, de către titularii mărcilor, s-a constatat că acestea sunt produse contrafăcute.

Prejudiciul cauzat titularilor mărcilor înregistrate este în valoare de aproximativ 2.500 de euro.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.” se arată într-un comunicat al IPJ Argeș. 

 

Foto descriptiv

 


Citește, de asemenea pe anchetaonline.ro :

 

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Pitești