Admitere la liceu 2023. Au început înscrierile pentru probele de aptitudini

de | 15.05.2023 12:45 | Știri, Administrație, Național

Au început înscrierile pentru susținerea probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă străină/maternă pentru admiterea în clasa a IX-a cu program bilingv de predare a unei limbi moderne.

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș a publicat, de săptămâna trecută, pe site-ul instituției lista cu programarea testelor de aptitudini și a probelor de verificare a cunoștințelor de limbă modernă pentru admiterea în clasele cu predare a unei limbi moderne în regim bilingv. Astfel, teste – scris și oral – sunt programate în perioada 17 – 19 mai. Puteți verifica aici ziua și ora când se susține examenul la unitatea de învățământ dorită.

”Astăzi încep înscrierile pentru susținerea probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă străină/maternă pentru ADMITEREA ÎN CLASA A IX-A cu program bilingv de predare a unei limbi moderne.

În același timp, pentru pregătirea Admiterii la liceu și în învățământul profesional 2023, începând de astăzi, 15 mai, până pe 9 iunie, vor avea loc ședințe/acțiuni de instruire cu părinții și elevii, organizate la unitatea de învățământ sau prin mijloace electronice de comunicare”, a transmis Ministerul Educației pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Ministerul Educației.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Admiterea la liceu 2023. Iată când au loc probele pentru elevii care vor în clase cu regim bilingv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei