Adrian Miuțescu: „Actuala coaliție repetă greșelile fostului USL”

de | 04.12.2023 15:55 | Din ediția tipărită, Național, Politic

Liberalii din rândul cărora echipa actuală a partidului Forța Dreptei s-a rupt nu au învățat nimic din greșelile fostului USL, atunci când au mai guvernat o dată alături de social-democrați, este părerea deputatului argeșean FD, Adrian Miuțescu.

Prezent într-o emisiune Digi24, domnia-sa a declarat că actuala formulă de guvernare repetă aceleași erori și nu a evoluat cu nimic raportat la relația distructivă cu partenerii de pe eșichierul stâng:

Acesta este și motivul pentru care noi am plecat din Partidul Național Liberal și am făcut Forța Dreptei. Eram conștienți de ceea ce urmează să se întâmple între PNL și PSD și vă spun sincer că am mai trăit acest fenomen în vremea USL-ului, fenomen din care PNL nu a învățat nimic! Mă refer la a da vina unii pe alții, chiar dacă sunt împreună la guvernare, de a nu veni cu soluții, de a încerca să facă un ping-pong doar din dorința de a rămâne la putere.

 

Tot ceea ce se întâmplă astăzi este o dovadă a faptului că nu au învățat nimic din greșelile guvernărilor trecute, iar acum asistăm la niște explicații ale domnului Ciolacu prin care domnia-sa pare să omită că a fost la guvernare și în acești ultimi ani. Nu este nou-venit. În ultimii doi ani, domnia-sa și PSD-ul au fost parte din această coaliție.

 

Ca atare, tot ceea ce s-a întâmplat, inclusiv bugetul pe anul 2023, a fost făcut de către un ministru PSD al Finanțelor și de către un PSD aflat la guvernare.” , a subliniat parlamentarul argeșean în comentariile domniei-sale despre tensiunile din interiorul coaliției.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole