Câmpulung: Tânăr drogat și fără permis, prins în timp ce conducea un moped neînmatriculat

de | 04.12.2023 15:47 | Județean, Eveniment

Inconștiență fără margini din partea unui tânăr de 24 de ani, din Câmpulung. El s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând fără permis un moped neînmatriculat. Mai mult decât atât, el a ieșit pozitiv și la testarea cu DrugTest.

Tânărul a fost prins de poliţişti, pe 3 decembrie, raza municipiului Câmpulung.

La verificarea în baza de date, oamenii legii au aflat că băiatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi, mai mult, mopedul pe care îl conducea nu era înmatriculat. În plus, acesta mai era şi drogat.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.
De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unei substanțe interzise.”, transmite IPJ Argeș

El s-a ales acum cu dosar penal.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 și 336 din Codul Penal.”, adaugă IPJ Argeș

Foto descriptiv stireasucevei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avansări în grad de Ziua Națională a României la Jandarmeria Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole