Adrian Miuțescu – Mesaj cu ocazia Zilei Aviației Române și a Sfântului Proroc Ilie

de | 20.07.2022 10:30 | Știri, Județean, Politic

Deputatul Forța Dreptei Argeș, Adrian Miuțescu, a transmis astăzi, 20 iulie, un mesaj tuturor sărbătoriților care poartă numele Sfântului Proroc Ilie dar și aviatorilor și membrilor Forțelor Aeriene:

Sfântul Ilie este sărbărtorit în fiecare an pe data de 20 iulie, în aceeași zi fiind marcată și Ziua Aviației Române, când onorăm memoria tuturor eroilor care, de-a lungul istoriei noastre, și-au pus viața, cu dăruire, curaj și abnegație, în slujba aripilor românești. Tuturor aviatorilor și membrilor Forțelor Aeriene le doresc multă sănătate, succes și le urez un sincer “La mulți ani!”

 

De asemenea, sărbătoriților zilei, care poartă numele Sfântului Proroc Ilie, le urez multă sănătate, realizări și îndeplinirea tuturor dorințelor. La mulți ani!”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș, construit în proporție de doar 12%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Forța Dreptei

Ultimele articole