Adrian Miuțescu: “Oamenii din Corbi păstrează cu sfințenie datinile și obiceiurile locului”

de | 27.05.2024 12:24 | Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a fost prezent la cea de-a 52-a ediție a festivalului “Rapsodia Păstorească”, de la Corbi, un eveniment-simbol pentru localitate, dar și pentru crescătorii de oi din nordul județului.

Sursă foto: Facebook ADrian Miuțescu. Sursă foto: Facebook ADrian Miuțescu. Sursă foto: Facebook ADrian Miuțescu. Sursă foto: Facebook ADrian Miuțescu.

“Sărbătoarea reprezintă urcatul oilor la munte și  se organizează anual în ultima duminică din luna mai. M-am bucurat de parada cântecului, dansului şi portului popular, dar și de atmosfera de sărbătoare de pe dealul “La Chilii”. Festivalul demonstrează că oamenii locului păstrează cu sfințenie datinile și obiceiurile, fiind de remarcat și premierea crescătorilor de ovine care dețin cele mai frumoase exemplare.

Împreună cu Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția CJ Argeș, cu Vasile Grigoroiu, candidat Forța Dreptei la Consiliul Local Corbi și colegi din județ am discutat cu muscelenii și cu argeșenii veniți din tot județul să admire tradițiile locului”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu, potrivit informării postate pe pagina de Facebook.

Articol publicat de SC MB AGENCY COMPLETE SRL, la comanda Partidului Forța Dreptei, Filiala Argeș, cod mandatar financiar 21240063.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Emanuel Soare: “Casa Elisabetei Rizea, simbolul anti-comunist pe care autoritățile îl ignoră în continuare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Argeș | Corbi | Emanuel Soare | Forța Dreptei

Ultimele articole