anchetaonline.ro

Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în Argeș

de | 24.02.2022 21:09 | Economic

Cabinete medicale, fabrici de mobilă, cluburi, magazine, saloane, bălți de pescuit, ferme și terenuri de fotbal

Platformele de intermediere vânzări online au devenit extrem de populare în ultimii ani, iar dacă la început pe aceste site-uri găseai doar bunuri de care proprietarii voiau să scape şi să obţină totodată ceva bani în schimb, acum poţi găsi aproape orice, inclusiv afaceri. Motivele pentru care argeşenii renunţă la afacerile pe care şi le-au deschis şi în care probabil au investit mult timp, muncă şi nervi sunt din cele mai diverse şi, în ciuda percepţiei generale, de foarte multe ori nu ţin de latura financiară. În prezent, pe platformele de specialitate sunt scoase la vânzare zeci de afaceri din varii domenii, de la businessuri agricole, la linii de producţie, de la cabinete de servicii medicale, la restaurante şi cluburi. Am dat o raită prin „magazinele” online cu de toate şi am ales câteva dintre cele mai interesante oferte de business.

Radiologie dentară în centrul Piteştiului

1 radiologie - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în ArgeșDacă vrei să investeşti într-un laborator de radiologie dentară, ei bine, există unul de vânzare chiar în centrul Piteştiului, vizavi de Casa Cărţii, care funcţionează de aproape un an. Deşi în anunţ se menţionează că investiţia iniţială s-a ridicat la peste 100.000 de euro, proprietarul cere doar 29.900 euro pe afacerea care îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu închiriat ultramodern de 100 mp, dotat cu echipamente de ultimă generaţie şi cu toate aprobarile şi autorizaţiile de funcţionare valabile.

 

Fermă de legume cu magazin de desfacere

2 ferma si magazin - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în ArgeșPentru 220.000 de euro, poţi deveni proprietarul unei case de locuit şi al unei ferme de legume aflate la 20 km de Piteşti – teren de un hectar, din care 4100 mp solar profesional -, precum şi al unui magazin de desfacere situat în Piteşti. Proprietăţile se vând la pachet, deoarece proprietarul nu se mai poate ocupa de fermă din cauza vârstei înaintate, oferta incluzând şi o magazie de depozitare de aproximativ 30 mp, instalaţii specifice activităţii agricole, precum şi utilaje de lucru: motocultoare, semănătoare profesională, instalaţii încălzire răsaduri, motocoase, plantatoare etc. Magazinul din Piteşti are 24 mp şi este situat în zonă cu vad comercial mare, fiind singurul producător local de legume disponibil pentru comenzi online, prin aplicaţii.

 

Teren de fotbal acoperit cu balon în Ştrand

3 teren fotbal strand - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în ArgeșDacă vrei să investeşti într-o bază sportivă, află că este disponibil un teren de fotbal acoperit în incinta parcului Ştrand. Realizat pe structură metalică şi dotat cu vestiare cu duşuri, bar plus un teren de fotbal în aer liber, baza sportivă „La Balon” se vinde cu 150.000 de euro. De asemenea, tot pe zona de investiţii în sport, se vinde o sală de fitness în Mioveni cu 25.000 de euro şi o sală de forţă în Ştefăneşti, cu doar 10.000 lei.

 

Club în zona zero a Piteştiului

4 club centru pitesti - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în ArgeșPentru că tot se anunţă ridicarea restricţiilor şi relansarea afacerilor din HoReCa, aveţi oportunitatea de a deveni proprietarul unui club în zona ultracentrală a Piteştiului. Fotografiile care însoţesc anunţul de vânzare de pe Olx surprind imagini din Aliya’s Club &ShishaLounge, un local mai puţin cunoscut, amenajat într-un imobil situat vizavi de „Zinca Golescu”, în spatele restaurantului Victoria. Localul are o suprafaţă de 200 mp şi o capacitate de circa 150 de persoane, având potenţial enorm datorită poziţionării. Proprietarul nu a precizat un preţ concret, fiind dispus să negocieze. Un alt local în Piteşti ce poate fi achiziţionat este rotiseria Banat, pentru care se cer circa 30.000 de euro.

 

Bălţi de pescuit la Dârmăneşti

5 balta pescuit - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în ArgeșOcazie unică pentru investiție! La Piscani, în comuna Dârmăneşti, la aproximativ 15 km de Piteşti, sunt de vânzare două bălți de pescuit: una de peste 12.000 mp populată cu aproximativ 2 tone de pește – predominant crap (reproducător), caras, ten, șalău, sânger, novac, biban, babușcă, oblet, alta de 6500 mp. Loc perfect pentru pescuit, relaxare și voie bună, proprietatea include un teren în suprafață de 5 hectare şi o cabană, fiind turnată fundația pentru încă una, pentru care se oferă și proiectul, preţul total fiind de 205.000 euro.

 

Fabrică de mobilă la Miceşti

6 fabrica mobila micesti - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în Argeș350.000 de euro este preţul cu care se vinde, la cheie, o fabrică complet echipată şi utilată pentru producţia de mobilier, la pachet cu terenul intravilan aferent de 5660 mp, cu portofoliul de clienţi şi cu stocurile de materie primă existente în depozit. Aflată la circa 14 km de Piteşti, fabrica dispune de utilaje de producţie recente şi automate, precum şi de o echipă deja formată de angajaţi calificaţi, cu 10-20 de ani de experienţă.

 

Magazine şi saloane

7 la doi pasi mioveni - Afaceri din toate domeniile – scoase la vânzare pe OLX în ArgeșDin ofertele de vânzare de pe internet nu lipsesc magazinele. Astfel, pentru 130.000 lei, puteţi deveni proprietarul unui magazin în franciză „La Doi Paşi” la Mioveni, în vreme ce cu 5.100 de euro vă puteţi cumpăra un magazin de piese auto. Se vinde, de asemenea, salonul de frumuseţe „Back StageStyle” din Găvana, cu 154.500euro, dar şi o mică frizerie pe strada Banat al cărei preţ nu este însă precizat.

 

Citește articolele pe același subiecte: HoReCa | Mioveni
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: