Agenții economici din Argeș, în vizorul polițiștilor!

de | 30.07.2023 16:16 | Știri, Eveniment, Județean

În zilele de 28 și 29 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat verificări la mai mulți agenți economici de pe raza județului nostru.

Acțiunile au avut ca scop verificarea respectării obligațiilor utilizării caselor de marcat electronice fiscale, dar și combaterea muncii la negru și respectarea legislației privind sănătatea și securitatea în muncă.

În urma controalelor, oamenii legii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.500 de lei, conform OG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, fiind confiscată și suma de 200 de lei, totodată fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a activității economice.

Potrivit IPJ Argeș, neregulile au fost constatate la societăți comerciale pe raza orașului Costești, a municipiului Câmpulung și a comunei Domnești.

sursă foto desteptarea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ați văzut-o? Femeie dispărută de la Spitalul Orășenesc Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Costeşti | Domneşti | IPJ Argeș