anchetaonline.ro

Aici te simți ca în Maldive! Stațiunea de vis din România, un loc de care puțini știu

de | 07.07.2022 20:01 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Insulele Maldive reprezintă una dintre destinațiile pe care foarte mulți turiști își doresc să le viziteze, datorită plajelor cu nisip alb sau apusurilor spectaculoase.

Însă, în foarte multe cazuri, prețul piperat și drumul lung îi fac de iubitorii de natură să se gândească de două ori înainte de a se aventura într-o vacanță în Maldive.

Ce nu știu foarte mulți este că, în România, există o locație asemănătoare cu Maldive. Drumul este, evident, mai scurt, iar prețul mult mai accesibil.

Este vorba despre o stațiune unde poți găsi case plutitoare pe apă, și anume singurul sat lacustru din România, pe Clisura Dunării, în Berzasca.

Stațiunea lacustră reprezintă un proiect unic în Europa, așa cum se mândresc administratorii acesteia, fiind o destinație perfectă pentru relaxare, iar priveliștea te lasă fără cuvinte.

complex egreta 3 - Aici te simți ca în Maldive! Stațiunea de vis din România, un loc de care puțini știu

Foto Complex Egreta

Este un proiect unic în Europa, fiind şi prima staţiune lacustră din România. Investiţia a fost derulată cu fonduri de la Uniunea Europeană. Au fost astfel finalizate şi îşi asteapta oaspeţii 15 căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării, un lung ponton fiind legatura lor cu malul românesc al fluviului. Dezvoltatorul proiectului a dorit să pună în valoare frumuseţea Clisurii Dunării, într-o locaţie deosebită, cu multe atracţii în imediata apropiere. Turiştii sunt invitaţi să se bucure de priveliştea superbă a Dunării, încojuraţi de apa ei şi departe de agitaţia cotidiană”, se arată pe site-ul complexului.

Cât costă o noapte de cazare

Complexul oferă 15 căsuțe plutitoare pe apă, similare celor din Maldive, iar prețul este unul accesibil. În lunile de vară, doi adulți trebuie să plătească 400 de lei pentru o noapte de cazare, iar în preț este inclus și micul dejun.

Un bungalow este format dintr-o sufragerie, în care se găsesc un colțar extensibil, un TV, o măsuță, un dulap și aer condiționat. De asemenea, la etaj se găsește un dormitor. Fiecare bungalow este dotat cu baie proprie.

complex egreta 1 - Aici te simți ca în Maldive! Stațiunea de vis din România, un loc de care puțini știu

Foto Complex Egreta

În cazul în care preferați să vă bucurați de această priveliște, în stațiunea lacustră, în lunile aprilie, mai sau octombrie, trebuie să știți că prețul pentru o noapte de cazare este de 350 de lei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A apărut o nouă plajă în România! Este situată la 3 ore de Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Madlive