Albeștii de Argeș. Sistem de supraveghere video în zonele publice

de | 14.10.2022 14:30 | Știri, Administrație, Județean

Toată vara, în localitatea Albeștii de Argeș, s-au realizat diferite lucrări de interes public, care au cuprins pavarea trotuarelor, asfaltări de drumuri, extinderea rețelei de canalizare, dar și montarea unui sistem de supraveghere video.

Au fost montate 23 de camere video care monitorizează în permanență zonele publice ale localității și care își vor dovedi cât de curând eficiența.

Pe lângă faptul că vor contribui la protejarea bunurilor cetățenilor, dar și ale administrației locale, vor putea oferi probe consistente în cazul unor infracțiuni: de la furturi până la accidente rutiere.

După cum ne-a declarat primarul comunei Albeștii de Argeș, Gabriel Popa, se vor monta și panouri de avertizare prin care oamenii vor fi informați de existența camerelor de supraveghere.

Sunt convins că cetățenii sunt încântați de acest sistem, pentru că astfel se mărește gradul de siguranță al tuturor locuitorilor”, a mai adăugat primarul localității, Gabriel Popa.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole