anchetaonline.ro

Copiii Grădiniței Elite Kids și-au vândut obiectele confecționate de ei, în scop caritabil!

de | 14.10.2022 14:40 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Un stand care a atras ca un magnet la Toamna Piteșteană!

 

Centrul municipiului Pitești a fost acaparat de roadele toamnei. O bogăție de culoare, parfum de fructe, legume sănătoase și preparate de tot soiul au atras ca un magnet trecătorii. Ediția a XVI-a a Festivalului Toamna Piteșteană a debutat pe 6 octombrie și se derulează până pe 18 octombrie. La standurile amenajate pe zona centrală a Piteștiului, sunt expuse spre vânzare produse specifice sezonului de toamnă: legume, fructe, vin și must, dulcețuri și conserve, produse apicole, plante medicinale sau aromatice, arbuști și viță-de-vie, dulciuri de casă sau produse din carne și lactate de sezon, dar și diverse specialități din categoria Street Food. Pentru acest festival s-au reunit 130 de comercianți care au etalat abundența de produse ce vor ajunge pe masa și în cămările argeșenilor.

Elite

O prezență inedită, ce nu a putut trece neobservată, a fost standul amenajat de Grădinița Elite Kids, care a venit cu un concept unic și foarte bine primit de comunitate. Elite Kids a expus spre vânzare obiecte hand-made realizate de mânuțele micuțe ale preșcolarilor din cadrul unității, iar toți banii strânși au fost direcționați către Asociația Autism, Terapie, Sport și Arte Argeș, care oferă sprijin copiilor cu afecțiuni din spectrul autist.

Elite copii

Pentru a confecționa articolele hand-made necesare pentru acest eveniment s-a lucrat intens, timp de o lună. Au pus suflet și dăruire atât copiii, îndrumați de educatoare, cât și părinții. După atâta muncă, au amenajat standul din Piața Milea, primind sprijinul Primăriei Pitești. Grădinița Elite Kids a fost prezentă timp de 4 zile în cadrul Festivalului Toamna Piteșteană, iar pe lângă partea de vânzare în scopuri caritabile, a amenajat și coordonat ateliere de creație pentru copii. Întregul concept a avut ca temă toamna. Căsuța Elite Kids s-a bucurat de interes și a atras ca un magnet, atât prin oferta de produse și activități, cât și prin decorul primitor.

Elite

A fost mai bine decât ne-am așteptat! Oamenii au venit către noi și ne-au cumpărat produsele create de micii noștri artiști, iar toți banii colectați au mers către ATSA. Noi am vrut ceva inedit, ne-am implicat în acest festival, cu sprijinul Primăriei Pitești, și am constatat, după 4 zile de participare, că a decurs extraordinar de frumos toată această activitate. Pe lângă standul cu produse hand-made, copiii care au venit la căsuța Elite Kids au fost angrenați în ateliere de creație unde au lipit, au pictat, pe scurt, s-au distrat. Le mulțumim și părinților care au dat dovadă de o implicare totală și de înțelegere și le suntem recunoscători tuturor argeșenilor care au trecut pe la standul Elite Kids și au participat la acțiunea noastră caritabilă. Cu siguranță vom repeta experiența și vom veni și cu alte idei.”, ne-a declarat managerul Grădiniței Elite Kids, Alexandra Brînzea.

Elite

 

Antreprenori de mici

Preșcolarii de la Elite Kids au avut parte de o experiență complexă în această lună în care s-au pregătit pentru Festivalul Toamna Piteșteană. Au fost artiști, confecționând tot felul de obiecte hand-made, ce au avut ca temă anotimpul recoltei, de la pahare decorate la linguri pictate și lumânări stilizate. Apoi, sâmbătă, 8 octombrie, au fost prezenți la stand, unde chiar ei au jucat rolul de comerciant, vânzându-și produsele către părinții lor, dezvoltând astfel un pic de spirit antreprenorial. Banii pe care i-au câștigat au fost puși la urna caritabilă, contribuind chiar ei, direct, la o faptă bună și sprijinind un alt copil, care are nevoie de terapie.

Elite

Grădinița privată Elite Kids și-a propus de la început să vină în ajutorul părinților pentru îndrumarea și educarea celor mai frumoși ani din viața celor mici. Copiii sunt ajutați să își dezvolte personalitatea prin multe activități interactive predate de personal de specialitate și numeroase ateliere educaționale, așa cum a fost și participarea la Toamna Piteșteană.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elite Kids