anchetaonline.ro

Alina Gorghiu după alegerea lui Nicolae Ciucă: Avem multă treabă în perioada următoare!

de | 10.04.2022 19:30 | Știri, Județean, Național, Politic

Delegația PNL Argeș, condusă de liderul organizației, Alina Gorghiu a participat, astăzi, la Congresul Extraordinar al partidului care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Alegerea lui Nicolae Ciucă în funcția de președinte al PNL înseamnă un moment de clarificare internă iar un PNL stabil înseamnă o guvernare stabilă.

 

A.G. lui

 

Premierul Nicolae Ciucă a spus că valorile Partidului Național Liberal sunt valorile politicii de dreapta care a modernizat România în trecut, o face acum și o va face şi în viitor.

Acestea sunt libertatea individuală, garantarea proprietății private, solidaritatea socială și grija față de antreprenoriatul care produce bunăstare, dar mai ales valorile noastre tradiționale, Familia, Școala, Biserica, Armata țării, care ne dau identitatea națională și respectul față de tradiții și înaintași.

 

lui Ciucă

 

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a spus că este nevoie de optimizarea acțiunii politice și de aplicarea unor măsuri financiar-economice în vederea atenuării crizei economice și pentru rezolvarea problemelor legate de securitate.

De asemenea, este nevoie de îmbunătățirea comunicării cu publicul privind măsurile de dreapta, iar agenda guvernamentală trebuie să se suprapună atent pe agenda socială.

„Succes echipei! Avem treabă multă în perioada următoare!”, a spus președintele PNL Argeș.

 

lui pnl

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Nicolae Ciucă | PNL