Principele Nicolae și-a lansat la Pitești albumul “Bunicul meu, regele Mihai”

de | 10.04.2022 19:00 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Lifestyle, Pitești

Consiliul Județean Argeș, Biblioteca Dinicu Golescu și Paraclisul universitar “Întâmpinarea Domnului” din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a organizat, joi, 7 aprilie, lansarea albumului “Bunicul meu, regele Mihai”.

Evenimentul, intitulat „Nicolae al României pe urmele bunicului Mihai I”, a avut loc în sala mare a Bibliotecii Județene Argeș.

 

Nicolae principe

 

La finalul evenimentului a avut loc și o sesiune de autografe.

 

Nicolae autografe

 

Data de 7 aprilie 2022 a fost cu adevărat o zi dedicată Regelui Mihai I.

În prima parte a zilei, m-am întâlnit cu elevii Liceului Tehnologic Regele Mihai din Curtea de Argeș, în cadrul proiectului “Istoria Regalității în Școli”, unde an povestit despre contribuția monarhiei la dezvoltarea României.

Spre seara, am ajuns cu proiectul “Pe urmele bunicului Mihai I” la Pitești, la Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș, unde am povestit cele mai dragi amintiri despre bunicul meu, ultimul Suveran al țării, în fața a peste 150 de persoane,” a scris principele Nicolae pe pagina de socializare.

 

Nicolae principe Pitesti

 

Legat de vizita la liceul Tehnologic Regele Mihai I din Curtea de Argeș, Nicolae al României a mai scris faptul că elevii s-au bucurat și au fost curioși să audă povești despre monarhie, dar și să afle detalii inedite despre membrii Familiei Regale.

Elevii Liceului Tehnologic Regele Mihai I din Curtea de Argeș s-au bucurat de întâlnirea cu Nicolae al României, în cadrul proiectului “Istoria Regalității în Școli”.

Copiii au fost curioși să audă povești despre monarhie, dar și să afle detalii inedite despre membrii Familiei Regale.

Ca de fiecare dată, elevii au admirat diverse obiecte, printre care medalii, tablouri și chiar o sabie de ceremonie.”

 

Conferința legată de turneull “Pe urmele bunicului Mihai I” de la Biblioteca Judeteana “Dinicu Golescu Arges poate fi urmărită AICI.

 

Nicolae si IPS Calinic

 

La evenimentul de joi alături de principe a fost prezent și ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, care se pare că în discursul pe care l-a ținut a dezvăluit în premieră faptul că nepotul Regelui Mihai va avea un băiat.

Nicolae al României şi soţia sa mai au o fetiţă, Maria-Alexandra, născută în noiembrie 2020.

 

„Bunicul meu Regele Mihai” este un album născut din dragostea pe care i-am purtat-o și pe care i-o voi purta mereu bunicului meu, afirma principele Nicolae.

Nicolae si regele Mihai
Am reunit aici o colecție de peste 200 de imagini din viața publică și privată a suveranului, în care veți descoperi cele mai frumoase ipostaze ale sale, precum cea de soț iubitor, cea de tată grijuliu și un bunic de poveste.” a mai adăgat acesta.
De mențonat că albumul este disponibil în librării și în mediul online.
Legat de această carte principele Nicolae vorbește în înregistrarea video de mai jos.

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: