anchetaonline.ro

Ieri au avut loc alegeri la organizațiile locale PSD din comunele Cepari, Șuici și Sălătrucu

de | 12.11.2022 10:30 | Știri, Județean, Politic

Reprezentanții PSD Argeș au anunțat pe pagina lor de socializare faptul că ieri 11 noiembrie, s-au desfășuratau Adunările Generale de Alegeri ale organizațiilor locale PSD din comunele Cepari, Șuici și Sălătrucu.

locale psd

 

La Cepari a fost ales în funcția de președinte al organizației locale a PSD primarul Cristian Ciobanu, la Șuici a fost ales președinte primarul Constantin Iatagan, iar la Sălătrucu a fost ales primarul Nicolae Langer.

La evenimente au participat: Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, consilierii județeni Narcisa Nicolescu, Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Loredana Stancu, precum și Loredana Ilie, președinte TSD Curtea de Argeș.

 

locale psd

 

Felicitări și mult succes în activitate echipelor PSD din Cepari, Șuici și Sălătrucu!” transmite Biroul de Presă al PSD Argeș.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș