anchetaonline.ro

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Fructe cu pesticide- retrase din magazine

de | 21.12.2022 11:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

  • ALERTĂ ALIMENTARĂ! Fructe cu pesticide- retrase din magazine

Este alertă alimentară în România, după ce au fost descoperite depășiri ale valorilor admise pentru reziduuri de pesticide, în cazul unui lot de grapefruit roşu provenit din Turcia.

Produsele au fost comercializate în magazinele Carrefour, Metro și Anabella.

Anunțul a fost făcut de Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), precizând că SC Microfruits SA retrage de la comercializare și recheamă de la client lotul de grapefruit roşu, provenit din Turcia: Lotul 318, comercializat în perioada 16 noiembrie – 9 decembrie.

Clienții care au achiziționat fructele din acest lot sunt rugați să nu le consume. Aceștia sunt sfătuiți să le distrugă sau să le returneze la Serviciul clienţi din magazinul de unde le-au achiziţionat. Oamenii vor primi contravaloarea în baza bonului fiscal.

Foto descriptiv Realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: S-a predat poliției după un furt produs acum 5 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: