anchetaonline.ro

Alertă alimentară! Iaurturi retrase din magazinele LIDL

de | 22.11.2022 09:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O nouă alertă alimentară a fost transmisă de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Este vorba de două tipuri de iaurt retrase din magazinele LIDL din țară.

Produsele, „Pilos Iaurt natur 3.5% grasime, 1kg” și „Pilos Iaurt natur 1.5% grasime, 1kg”, este posibil să fie contaminate cu un corp străin din plastic, fiind retrase din supermarketurile LIDL din România.

Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: Suspiciune de contaminare cu corp străin – masa plastică de 0.2 – 0.5 mm. Măsuri pe care trebuie să le ia consumatorul Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, transmite ANSVSA.

iaurt retragere alimente - Alertă alimentară! Iaurturi retrase din magazinele LIDL

Clienții care au cumpărat aceste produse, le pot returna în orice magazin Lidl, iar banii vor fi restituiți.

retragere alimente - Alertă alimentară! Iaurturi retrase din magazinele LIDL

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șampoane retrase de pe piață! Pot cauza apariția cancerului

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: