A murit Nicki Aycox, actriță cunoscută din serialul Supernatural

de | 22.11.2022 08:45 | Știri, După subiect, Lifestyle

Este doliu la Hollywood, după ce actrița Nicki Aycox a murit, la vârsta de 47 de ani. Devenită celebră în serialul „Supernatural”, actrița a interpretat rolul lui Meg Masters alături de Jared Padalecki și Jensen Ackles.

Potrivit cumnatei acesteia, Susan Raab Ceklosky, în ultimele clipe din viața sa, Nicki l-a avut alături pe soțul ei.

Frumoasa, deșteapta, ferocea, incredibil de talentata și iubitoarea mea cumnată, Nicki Aycox Raab, a murit ieri cu fratele meu, Matt Raab, lângă ea. Nicki și Matt au avut o viață minunată împreună în California. A fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care au cunoscut-o, au iubit-o”, a scris Susan Raab Ceklosky pe Facebook.

Nu a fost anunțată cauza decesului, însă în martie 2021, actrița mărturisea că a fost diagnosticată cu leucemie. Ulterior, ea a anunțat că s-a vindecat, însă boala a recidivat, iar în martie 2022 spunea că face din nou chimioterapie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adolescenta care a murit în sala de fitness se antrena pentru admiterea la un liceu militar

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole