Trupul neînsuflețit al unei pisici, lăsat într-un colet, a pus pe jar autoritățile

de | 04.10.2022 12:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș în cazul coletului suspect găsit în Pădurea Trivale, din Pitești, la fața locului au ajuns polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care, împreună cu reprezentanții Poliției Locale Pitești, și I.S.U. Argeș.

Autoritățile au acționat luând măsuri specifice pentru asigurarea unui perimetru de siguranță. De asemenea, în zonă au ajuns pirotehniștii, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

În urma verificărilor, s-a stabilit că respectivul colet nu prezintă elemente de interes pirotehnic.

Conform surselor de la fața locului, se pare că în colet a fost descoperit trupul unei pisici, care era fără viață, învelită în cârpe.

Martorii spun că o femeie în vârstă a fost cea care a lăsat cutia respectivă, sigilată, lângă un copac. Văzând că aceasta nu se întoarce după colet, oamenii au sesizat autoritățile.

Cel mai probabil, femeia, a cărei pisică a murit, a lăsat cadavrul în zona respectivă.

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor vor efectua cercetări pentru stabili cauzele decesului animalului, iar în urma rezultatului, se va decide dacă se impun luarea unor măsuri legale.

Știre inițială

Un apel la 112 anunța, marți, că a fost găsit un colet suspect în zona restaurantului Cornul Vânătorului, din cartierul Piteștean Trivale.

La fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de Poliție, dar și un echipaj SMURD, preventiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Coliziune între un microbuz și o autoutilitară! 7 persoane implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Inspectoratul de Poliție Județean Argeș | Protecția Animalelor | Trivale

Ultimele articole