Alertă în Poliție! E căutat peste tot: a înjunghiat și a dat foc!

de | 06.10.2023 09:28 | Național, Eveniment

Este alertă în Poliția Română!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Călărași este căutat peste tot. Acesta și-a înjunghiat fosta iubită și pe actualul său iubit, a turnat benzină pe părinții femeii, iar mai apoi s-a făcut nevăzut.

Acum, Poliția îl caută și cu elicopterul.

În cursul zilei de ieri, 5 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de către un bărbat, prin numărul unic de urgență 112, în legătură cu faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

Potrivit autorităților, totul a avut loc în jurul orei 01:20, atunci când bărbatul de 35 de ani ar fi intrat în locuința fostei concubine, fără acordul acesteia, și ar fi spart geamul unei ferestre, ulterior reușind să ajungă în interiorul imobilului.

Apoi au urmat momente teribile pentru cei aflați în interiorul casei. Cu un cuțit și-a lovit fosta parteneră, pe mama acesteia, dar și pe iubitul femeii.

Mai mult de atât, fără pic de milă, bărbatul de 35 de ani a aruncat cu benzină pe părinții fostei iubite. În urma acestui gest, tatăl femeii s-a ales cu leziuni la ambele mâini.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În prezent, acestea sunt stabile din punct de vedere medical.

După fapta sa teribilă, bărbatul a fugit, iar acum este de negăsit.

Polițiștii îl caută cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași.

De asemenea, și un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne a fost chemat la fața locului pentru a sprijini operațiunile de căutare și a ajuta la localizarea individului.

Dacă l-ați văzut pe acest bărbat, sunați la 112!

Bărbatul se numește Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași

sursă foto Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu pe strada Serelor din Bascov! 17 persoane evacuate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călărași