Alex Copil Bătrân rămâne încă o lună după gratii

de | 08.04.2024 19:45 | Din ediția tipărită, Eveniment, Importante, Lifestyle, Pitești

Judecătorii Tribunalului Argeș au prelungit săptămâna trecută măsura arestului preventiv dispusă în dosarul interlopului piteștean Alexandru Mihăilescu, celebru sub apelativul Alex Copil Bătrân. Săltat de mascați din biserică chiar cu o zi înainte de nuntă, în timp ce se spovedea, acesta este suspectat că s-ar fi reapucat să vândă droguri, la doar câteva luni după ce ieșise din închisoare unde ispășise o pedeapsă de cinci ani pentru aceeași infracțiune.

Alex Mihăilescu – prins cu droguri de DIICOT în ajunul nunţii

Despre Alex Mihăilescu se vorbeşte că ar fi fost unul dintre cei care aprovizionau cu substanţe interzise aşa-zisa lume bună, cunoscut şi pentru că se învârtea în cercuri de celebrităţi ale Capitalei, fiind de notorietate prietenia sa cu fostul fotbalist piteştean Adrian Mutu. La percheziții, oamenii legii au găsit în casa lui 5 grame de cocaină și 96 de comprimate de MDMA (ecstasy).

Alex Copil Batran cu Adi Mutu

Arestat preventiv pe 8 martie în urma unei acțiuni a DIICOT Pitești și BCCO Pitești, bărbatul a mai primit săptămâna trecută încă o lună de arest:

Admite propunerea formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti prin referatul din data de 01.04.2024 întocmit în dosarul nr. 63/24/P/2024 şi pe cale de consecinţă: dispune prelungirea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.04.2024 şi până în data de 07.05.2024, inclusiv, faţă de inculpatul Mihăilescu Alexandru, măsură dispusă prin încheierea nr. 42/09.03.2024 pronunţată în dosarul nr. 1963/109/2024 al Tribunalului Argeş şi în baza căreia a fost emis mandatul de arestare preventivă nr. 23/UP/09.03.2024” – se arată în încheierea de şedinţă pronunţată de Tribunalul Argeş marţi, 2 aprilie.

Alex Copil Bătrân încearcă să întoarcă decizia magistraţilor, contestaţia sa urmând să fie judecată marţi, 9 aprilie, la Curtea de Apel Piteşti.

Spectaculoasa poveste a arestării cunoscutului interlop piteştean o puteţi descoperi în articolul publicat de anchetaonline.ro:

Traficantul Alex Copil Bătrân – arestat de BCCO în timp ce se spovedea în biserică!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alex Copil Bătrân | BCCO Piteşti. | Curtea de Apel Pitești | DIICOT | Tribunalul Argeș

Ultimele articole