Alexandru Sandu, antreprenor: Am avut curaj să îmi urmez visul și, mai ales, am dovedit o mare tenacitate pe drumul către realizarea lui!

de | 14.02.2024 15:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Realist și inovator, mereu în priză, dornic să își depășească limitele. Acesta este portretul lui Alexandru Sandu, un tânăr specialist şi antreprenor care a demonstrat că – atunci când pui pasiune în ceea ce faci și crezi în tine – este imposibil să nu reușești, indiferent de piedicile care îți ies în cale. Este fondatorul companiei imobiliare iNEX, iar din septembrie 2019 este parte a National Association of REALTORS.

Alexandru Sandu visa în adolescență să fie actor și glumește spunând că a reușit să practice puţin această artă pe vremea când făcea politică. A revenit însă cu picioarele pe pământ și și-a schimbat visul la 180 de grade când, într-un moment de sclipire, a ales să devină broker imobiliar, domeniu în care şi-a putut pune în valoare aptitudinile și abilitățile de comunicare și relaționare. ”Și nu îmi pare rău! Îmi place foarte mult ceea ce fac și dau 100% din timpul alocat acestei activități. Îmi place să interacționez cu oamenii, iar fiecare zi îmi scoate în față noi oportunități imobiliare.”, ne-a mărturisit Alexandru Sandu.

”Am avut curaj să îmi urmez visul și, mai ales, am dovedit o mare tenacitate pe drumul către realizarea lui. Am fondat în 2016 Compania imobiliară iNEX, intrând pe o piață locală destul de aglomerată. În scurt timp însă am reușit să fac diferența. Am reușit să mă fac remarcat prin reprezentarea unilaterală a vânzătorului, cu comision 0% pentru cumpărător, dar şi o empatie mare cu clienţii cu care intru zilnic în contact.”, ne-a mai povestit acesta.

În zona sa de business nu este totul roz și a identificat o serie de piedici pe care le consideră relevante.

”Lipsa legii agentului imobiliar este o problemă. Acest vid legislativ nu încurajează formare și specializare în domeniu, însă, odată ce legea va fi aprobată, vom avea doar agenți imobiliari profesioniști, care vor avea acces în domeniu doar în urma absolvirii unor cursuri de specializare. Este nevoie de educaţie imobiliară şi acest lucru se poate face doar în cadrul asociațiilor imobiliare. Sunt multe agenţii imobiliare care cred că ştiu să facă imobiliare şi refuză să se educe.”, detaliază Alexandru Sandu.

La început de 2024, domnia-sa își propune dezvoltarea Echipei iNEX prin aplicarea unui nou mod de lucru, care a prins foarte bine în SUA în ultimii ani și le-a adus agenților imobiliari de peste ocean încasări spectaculoase.

”La noi planul de carieră te poate duce până la 100% comision încasat, desigur, după o formulă de business direct proporțional cu implicarea prin comisioane progresive, în funcție de încasările lunare și experiență.”, povesteşte Alexandru Sandu, managerul și fondatorul iNEX.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan, antreprenor: Evoluția înseamnă adaptabilitatea la schimbare, la nou!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Sandu

Ultimele articole