Alin Anton, avocat: Voi lupta în continuare pentru garantarea și apărarea drepturilor cetățenești

de | 30.01.2023 17:15 | Lifestyle

 

De 17 ani pledează pentru clienții săi, în slujba cărora își pune vasta expertiză în dreptul penal. Alin Anton este unul dintre specialiștii din domeniul juridic, care și-a dovedit incontestabil aptitudinile profesionale prin colaborările sale cu oameni din întreaga țară și chiar de peste hotare, oferind asistență juridică și reprezentare în instanță. Este licențiat în Drept, avocat definitiv în Baroul Argeș și  răspunde oricăror provocări. Neobosit, tenace și dedicat muncii sale, dornic să ajute, atât în profesie, cât și în viața de zi cu zi, Alin Anton se remarcă drept o persoană jovială și cu un admirabil simț al umorului, unul dintre tinerii specialiști ai generației actuale.

 

Anul trecut a intrat și în politică, fiind prima dată când se înscrie într-un partid, iar acest pas l-a făcut din convingerea că de pe margine nu îți poți exprima și pune în operă ideile și soluțiile pe care le ai pentru dezvoltarea societății. A ales să se alăture unei formațiuni noi, Forța Dreptei, care și-a asumat ca misiune să reprezinte cu adevărat mediul de afaceri și profesiile liberale. Alin Anton face parte din echipa de conducere a Organizației Județene, ocupând funcția de vicepreședinte.

 

În 2023, voi permanetiza implicarea mea în îmbunătățirea și implementarea legii. Voi lupta în continuare pentru garantarea și apărarea drepturilor cetățenești. Chiar dacă mă confrunt permanent cu partea întunecată a laturii umane, dorința mea este de a aduce legea și dreptatea în rândul oamenilor” – este planul creionat pentru anul în curs pe care Alin Anton îl are în vedere.

 

Privind către proaspeții absolvenți de Drept, este optimist și consideră că generația actuală va avea colegi competenți cărora să le predea ștafeta. „Un bun jurist trebuie să aibă capacități fizice și intelectuale care să poată înlesni desfășurarea activității profesionale. Văd aceste calități în noile generații. De asemenea, consider că opinia publică este un formator în dezvoltarea tinerilor de astăzi, prin promovarea unor modele-etalon din toate domeniile.”, a mai adăugat avocatul Alin Anton.

 

În prezent, digitalizarea începe să fie activă și în zona juridică. Documentele se pot consulta online, ședințele sunt anunțate și stabilite la ore fixe, ceea ce ușurează mult și munca avocatului, spre deosebire de practicile de acum câțiva ani, când toată ziua se petrecea așteptându-ți rândul la bară.

 

Avantajul contextului actual apare atunci când ai acces la informația și experiența altor confrați spre deosebire de generațiile trecute care aveau restrâns accesul la informație. Progresele științifice și noutățile tehnologice au ajutat inclusiv domeniul juridic și accesul liber la justiție.”, ne explică avocatul Alin Anton.

 

Este pasionat de ceea ce face, deși nu este deloc ușor, iar reușitele obținute pentru clienții săi îl determină să se implice total.

 

Faptul că îmi este recunoscută capacitatea și realizările profesionale prin feedbackul pozitiv primit de la persoanele pe care le-am consiliat și reprezentat consider că este realizarea mea supremă.”, a mai adăugat Alin Anton.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bogdan Minciunescu: Parteneriatul este leadershipul adevărat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Anton