anchetaonline.ro

”Patru anotimpuri la Buenos Aires”, la Filarmonica Pitești

de | 30.01.2023 17:22 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 2 februarie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, primul concert simfonic al lunii, a anunțat municipalitatea din Pitești pe pagina de Facebook a instituției. Pe scenă vor urca alături de orchestră și pianista Andreea Stoica, dar și violonistul Răzvan Stoica.

Alături de orchestra simfonică a instituției revin pianista Andreea Stoica și violonistul Răzvan Stoica, soliștii care vor interpreta ”Patru anotimpuri la Buenos Aires” de Astor Piazzolla (aranjament Janssen). ”În partea a doua, publicul va audia ”Simfonia nr. 40 în sol minor” de W.A. Mozart. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului”, potrivit sursei citate. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evenimente organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești