Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, a trecut la PNL Argeș

de | 29.02.2024 09:54 | Mioveni, Politic

PNL Argeș anunță că echipa liberalilor argeșeni se întărește de astăzi cu unul dintre tinerii manageri de succes de instituții publice din județul nostru, Alin Călinescu. Iată că încă un tânăr manager de succes a decis să schimbe radical direcția politică.

După ce la sfârșitul lunii ianuarie vă anunțam că Elena Iagăr, managerul Centrului Cultural de Cultură si Arte Argeș a decis să schimbe radical direcția politică și s-a alăturat PNL Argeș, sfârșitul lunii februarie vien cu un alt nume de manageri de succes care schimbă formațiunea politică, lăsând PSD Argeș în trecut.

”La doar 37 de ani, Alin Călinescu demonstrează o viziune ambițioasă și un palmares remarcabil, fiind gata să aducă un suflu nou echipei PNL Mioveni. În cei 6 ani de când este la conducerea Centrului Cultural Mioveni, una dintre cele mai dinamice instituții de cultură din Argeș și din sudul României, acesta a reuşit  să implementeze numeroase programe educaționale care au oferit copiilor și tinerilor din oraș oportunitatea de a-și dezvolta talentele artistice și de a se implica activ în viața culturală a orașului. Acesta a reușit să se remarce nu doar prin pasiunea sa pentru tradiții și obiceiuri românești, ci și prin abilitățile sale organizatorice excepționale. El a fost inițiatorul și organizatorul a numeroase festivaluri de muzică, teatru și folclor care au atras participanți din toate colțurile țării, consolidând reputația Mioveniului ca un important vector cultural. De asemenea, acesta se mândrește cu o abilitate deosebită de a construi relații de încredere cu toți colaboratorii săi. Datorită dedicării sale, a reușit să fidelizeze o serie de parteneri puternici care au contribuit semnificativ la succesul proiectelor organizate de Centrul Cultural Mioveni. Alin Călinescu provine dintr-o familie cu valori și principii puternice, unde a învățat importanța seriozității, consecvenței și responsabilității. Aceste valori autentice reprezintă o garanție a integrității sale. Onestitatea și respectul pentru ceilalți sunt principii fundamentale care îl ghidează în toate aspectele vieții. Nu face rabat de la etica personală și profesională, indiferent de context, câștigând încrederea și admirația celor din jur. Pentru PNL Mioveni, adeziunea sa reprezintă o soluție de echilibru, care contribuie la proiectul de creștere a organizației liberale. El se alătură liberalilor argeșeni pentru a îndeplini un obiectiv foarte important, câștigarea Primăriei Mioveni. Împreună cu el, echipa PNL Mioveni va continua inițiativele bune ale administrației locale din acest oraș dar, în același timp, va propune și noi proiecte de dezvoltare locală, care vor veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor Mioveniului și care vor stimula creșterea economică”, transmit cei de la PNL Argeș în comunicatul transmis.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BREAKING NEWS! Politic: Elena Iagăr a intrat în PNL!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole