anchetaonline.ro

Omul de afaceri Alin Rainea intră în Consiliul de administrație al unei regii județene

de | 04.05.2022 21:00 | Știri, Administrație, Județean

Pentru patru luni, cu posibilitate de prelungire la șase luni, fondatorul Spider Holding – Fabrica de Publicitate, Alin Rainea, va fi membru al Consiliului de administrație al Regiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RADPP) al Judeţului Argeş, care se află sub umbrela Consiliului Județean Argeș.

Omul de afaceri argeșean a primit girul consilierilor județeni pentru a prelua această funcție în ședința din 28 aprilie. Conform proiectului de hotărâre, Alin Rainea îl va succeda în CA pe Gabriel Moiceanu, vechiul său coleg din PRM. Gabriel Moiceanu deținea funcția de președinte al CA și face parte din acest organism de conducere al RADPP din 2013. Alin Rainea nu este străin nici de politică. Acum multe legislaturi, acesta a fost consilier municipal la Pitești, din partea PRM, iar în 2020 a candidat pe lista de consilieri locali ai PSD la Primăria Rociu.

RADPP Argeș este condusă de directorul Eduard Ciocnitu și „desfășoară, atât activități de prestări servicii, cât și de lucrări, pentru instituțiile subordonate Consiliului Județean Argeș și pentru orice alte persoane fizice sau juridice interesate, cum ar fi: lucrări de învelitori șarpante și acoperișuri; lucrări de parchetare, placare pereți, montare linoleum, tarkett, lambriu etc.; zugrăveli, tencuieli, rigips; montaj aer condiționat; lucrări de instalații de construcții; # deszăpezire căi acces și curți.”, după cum se arată pe site-ul oficial.

În Consiliul de administrație, Alin Rainea este coleg cu Ionuț Corcodel, care este și șef serviciu Resurse Umane la SEdC Mioveni. Indemnizația președintelui CA al RADPP Argeș este de 2.822 lei net, iar cea a unui membru este de 1.521 lei net.


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD