Alexandru Arșinel a fost internat de urgență

de | 04.05.2022 21:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Vești triste despre îndrăgitul actor, Alexandru Arșinel. Acesta a fost internat de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Potrivit familiei actorului, vreme de mai multe zile, Alexandru Arșinel a acuzat o stare de rău și oboseală excesivă. El a fost supus unor investigații medicale detaliate, iar medicii au hotărât să îl interneze.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a fost internat într-o clinică privată.

Potrivit Click, în urmă cu câteva zile, actorul ar fi participat la un eveniment care a avut loc la Botoșani, iar atunci organismul acestuia a fost suprasolicitat.

Întors la București, a mărturisit că se simte rău, iar fiul său a hotărât să angajeze o asistentă medicală pentru a-l îngriji. Însă, din păcate, starea actorului s-a înrăutățit, iar familia a decis să îl ducă de urgență la clinica privată, acolo unde este tratat în prezent.

Alexandru Arșinel are probleme cardiace. În anul 2021, a fost operat, fiindu-i montat un stimulator și un stent cardiac. Tot anul trecut, a avut COVID-19, starea lui de sănătate având iarăși de suferit.
De asemenea, în urmă cu 12 ani, a fost supus un transplant renal.

O primărie este datoare la lăutari! Microbuzele școlare din localitate- scoase la licitație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alexandru Arșinel