Alina Gorghiu: ”În 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor”

de | 27.10.2023 19:56 | Pitești, Politic

Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, prezentă astăzi la întâlnirea regională a Organizației Femeilor Liberale-OFL Sud, care a avut loc în Pitești, a subliniat că femeile au în prezent un rol fundamental în societatea românească. Iar ”în 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor”.

”O să vedeți… PNL va obține un rezultat foarte bun și la alegerile din 2024! Și mă refer mai ales la alegerile prezidențiale! România are nevoie de o soluție liberală la președinte!… orice altă soluție este semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice, pentru stabilitate și pentru continuarea reformelor… Pentru asumarea corectă a soluțiilor bune pentru țară, care pe termen scurt poate nu sunt populare. Nu vreau să spun nimic de alți candidați vehiculați în spațiul public, dar garanția predictibilității politicii externe și a continuării parteneriatelor existente este un președinte de dreapta… garanția respectării statului de drept, a drepturilor individuale, a medierii corecte între stat și cetățean este un președinte liberal!”, a precizat Alina Gorghiu, potrivit informării primite.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

”Azi, alături de persoane extraordinare la întâlnirea femeilor liberale din regiunea #sud.

În 2024, va conta mult faptul că am avut cele mai bune rezultate dintre toate partidele românești când am fost la guvernare!

Femeile au în prezent un rol fundamental în societatea românească. Iar pentru PNL, ele reprezintă un nucleu solid. Se vede și în Guvern, unde avem 4 ministre liberale, toate la ministere grele: externe, educație, cultură și justiție.

Și eu cred că nu greșesc dacă spun că în 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor, care va avea programe și proiecte care răspund nevoilor femeilor, care vor propune pe listele electorale cât mai multe femei puternice și credibile, pentru că experiența arată că numai astfel un partid politic arată că înțelege și exprimă nevoile familiilor, femeilor, copiilor!

Vreau să o felicit pe Cristina Ghinet, președinta Organizația Femeilor Liberale ARGEŞ, pentru că face o treabă minunată aici”, a transmis Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul PNL Dănuț Bica anunță: 500 lei pentru elevii și preșcolarii din medii defavorizate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu