anchetaonline.ro

Alina Gorghiu, implicată într-un scandal pe bază de… ceai

de | 07.02.2022 15:03 | Lifestyle

Președintele interimar al PNL Argeș, senatorul Alina Gorghiu, a postat pe Instagram un mesaj în care lăuda calitatea unor ceaiuri de slăbit și pe fondatoarea companiei care le produce, un antreprenor din județul Timiș unde, de altfel, este parlamentar. Deși accentul pica pe încurajarea tinerilor investitorilor, bună parte a presei, dar și oameni din politică au speculat că Alina Gorghiu face reclamă la ceaiuri de slăbit.

„Am postat pe Instagram şi o voi face cu orice fel de business românesc al unor întreprinzători tineri. Oricând voi promova cu mare plăcere, gratuit, orice afacere românească, a unui întreprinzător tânăr, mai ales dacă este femeie şi cu atât mai mult dacă este din Timişoara, eu fiind senator acolo, fiind nu doar obligată, ci şi mândră să dau o mână de ajutor, astfel încât să se afle că acest business este făcut de un întreprinzător tânăr, femeie, din Timiş.”, a declarat Alina Gorghiu, pentru „Adevărul”, adăugând că „reclama presupune în general să iei bani şi nu vreau să accept genul ăsta de fake-news”.

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | PNL | PNL Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: