Alina Gorghiu: ”Localitatea Vlădești, Argeș, are primar nou!”

de | 27.10.2023 10:53 | Rural

Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a făcut un anunț important pentru comunitatea din Vlădești. Liberala a anunțat, cu puțin timp în urmă, că Leonard Șerban, care este consilier local în comuna Vlădești a fost ales de Consiliul Local în funcția de viceprimar. Din această poziție urmează să preia complet atribuțiile de primar.

Vă reamintim că cel ales pe funcția de primar la ultimul scrutin, Dică Hristu Cristian, a fost prins, în 2020, la volanul unui camion plin cu lemne, fără documente de proveniență. Primarul a fost judecat, iar în această lună magistrații au respins apelul primarului, decizia fiind definitivă, dându-i astfel lovitura cea grea, aceea că nu va mai putea ocupa timp de doi ani o astfel de funcție.

”Bravo, Leo!

Localitatea Vlădești, Argeș, are primar nou!

Leonard este iubitor de tradiție, este tânăr, cunoaște foarte bine problemele comunității, are experiență în administrația locală și are toate încrederea mea!

Colegul nostru, Leonard Șerban, care este consilier local în comuna Vlădești a fost ales de Consiliul Local în funcția de viceprimar. Din această poziție, Leonard urmează să preia complet atribuțiile de primar și să asigure conducerea administrației locale. Fostul edil și-a pierdut mandatul de primar”, a transmis Alina Gorghiu în ultima postare.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Majoritatea PSD din Consiliul Local Pitești s-a opus Referendumului pentru Pădurea Trivale”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole