Alina Gorghiu: ”Locul Republicii Moldova este lângă România în UE”

de | 08.11.2023 20:04 | Național, Politic

Comisia Europeană a recomandat începerea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina şi Republica Moldova, precum şi acordarea statutului de ţară candidată Georgie, potrivit celor de la Agerpres. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a precizat într-o postare că ”locul Republicii Moldova este lângă România în UE. Și noi suntem aici pentru a o susține la fiecare pas”.

”Un pas înainte azi pentru Republica Moldova în Uniunea Europeană! Comisia Europeană a recomandat oficial începerea negocierilor de aderare cu Moldova și Ucraina.

Mă bucur enorm pentru veștile extraordinare. Este meritul clasei politice pro-europene de la Chișinău! Am mulți prieteni acolo, iar colaborarea a fost întotdeauna la cote înalte. Știu cât de mult muncesc pentru ca Republica Moldova să fie parte a UE. Și merită toate felicitările.

Locul Republicii Moldova este lângă România în UE. Și noi suntem aici pentru a o susține la fiecare pas.

Aceasta va fi o temă și în 2024, la Forumul de Justiție România-Republica Moldova.”, a transmis într-o postare pe pagina de Facebook, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alegeri locale în Republica Moldova. Prezența la vot a fost de peste 41%

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu