Alina Gorghiu: „VĂ GARANTEZ! Pensiile vor crește din ianuarie 2023 cu un procent care să acopere rata inflației!”

de | 12.11.2022 14:35 | Știri, Județean, Politic

Astăzi, 12 noiembrie au avut loc alegerile organizației seniorilor liberali din județul Argeș.

În ciuda vârstei, ei au fost întotdeauna energici, inimoși și sunt un bun exemplu de acțiune și mobilizare!

 

Cu asemenea oameni, PNL Argeș este mai puternic! Ne scoatem pălăria în fața noului președinte al Seniorilor Naționali Liberali Argeș, Dorina Stanciu și în fața pensionarilor din județul nostrum”, transmite PNL Argeș.

 

Liberalii precizează de asemenea că din păcate, vremurile i-au pus de multe ori la încercare pe pensionari, care au fost categoria socială afectată de schimbările sociale sau politice de-a lungul istoriei recente.

pensiile pnl

Totodată subliniază faptul că Partidul Național Liberal a înțeles că trebuie făcut ceva și a decis să susțină creșterea pensiilor din ianuarie 2023 cu un procent care să acopere rata inflației. Prin această inițiativă, Guvernul condus de premieru Nicolae Ionel Ciucă face un pas important către dreptate și normalitate pentru seniorii acestei țari!

Felicitări, Stanciu Dorina și echipei seniorilor argeșeni, să rămâneți la fel de activă și implicată în societate și în politică. Sunteți un exemplu de urmat pentru multe generații”, au mai spus reprezentanții PNL Argeș.

 

pensiile pnl

 

Prezentă la eveniment, presedintele PNL Arges, Alina Gorghiu a ținut un discurs în care a subliniat faptul că din ianuarie 2023 pensiile româmilor vor crește cu un procent care să acopere rata inflației.

 

VĂ GARANTEZ! Pensiile vor crește din ianuarie 2023 cu un procent care să acopere rata inflației … Asta înseamnă dreptate și normalitate pentru dumneavoastră!

 

PNL susține principiul contributivității! O majorare diferențiată ar fi neechitabilă și neconstituțională!

 

Este adevărat, așa cum a spus și Președintele României, este necesară o atenție mai mare pentru pensiile mici. Dar aici soluția este ca PSD să voteze proiectul PNL pentru neimpozitarea pensiilor mai mici de 3000 de lei…

 

pensiile pnl

Alina Gorghiu a precizat de asemenea faptul că nu este ușor să fi pensionar în țara noastră, în special dacă ești în Argeș.

Nu este ușor să fii pensionar în România. Dar, din păcate, cel mai greu este să fii pensionar în Argeș! Mai mult decât în altă parte, aici în Argeș totul este anormal și umilitor pentru pensionari. Peste zece mii de pensionari se luptă de ani de zile în justiție pentru drepturile lor nerecunoscute de Casa de Pensii Argeș.

 

Am cerut răspunsuri de la Ministrul Muncii! De aproape două luni, deși era obligat să răspundă în termen de 2 săptămâni, Ministrul Muncii nu răspunde la întrebarea mea, lăsând în haos Argeșul. Care înghite o treime din bugetul național pe sumele alocate pe țară asistenței juridice”, a adăugat presedintele PNL Arges, Alina Gorghiu.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: