Alte două filme în premieră anunțate la Cinema „București”

de | 11.01.2024 09:45 | Pitești, Lifestyle

  • Continuă premierele la Cinema „București”!

Cinematograful de artă „București”continuă la început de an cu două noi filme în premieră. Primul film va fi proiectat sâmbătă, 13 ianuarie 2024, de la ora 18.00. Este vorba despre filmul „The pod generation”.

filme premiera

Filmul este regizat de Sophie Barthes iar în rolurile principale îi puteți vedea pe Emilia Clarke, Chiwetel Ejiofor și Vinette Robinson.

Despre ce este vorba în film?  Filmul prezintă cuplul din New York, Rachel (Emilia Clarke) și Alvy (Chiwetel Ejiofor) care trăiesc într-un viitor nu atât de îndepărtat, în care tehnologia oferă o viață din ce în ce mai convenabilă. Director în ascensiune a unei companii, Rachel obține un loc râvnit la Womb Center, care oferă cuplurilor o maternitate convenabilă prin intermediul uterelor artificiale detașabile, tip pods. Dar Alvy, un botanist cu dragoste pentru natură, preferă o sarcină naturală. O călătorie pavată de tehnologie către transformarea în părinți.

Un bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

filme premiera

Tot î premieră va fi proiectat și filmul „Testamentul roșu”, regizat de Constantin Păun, în rolul principal fiind Ștefan Velniciuc, cu Bogdan Ficeac – scenarist.

Acesta va rula la Cinema „București”, duminică, 14 ianuarie 2024, de la ora 18.00.

Filmul „Testamentul roşu” constituie o prezenţă necesară în contextul actual în care situația geopolitică de la granițele țării noastre este extrem de complicată și dezinformările constituie un pericol evident.

În cele patruzeci și cinci de puncte alea sale, Directivele de la Kremlin enumeră concis și clar acțiunile ce aveau să fie întreprinse de cea mai teribilă rețea de manipulare a maselor din lume și din toate timpurile, cu consecințe tragice pentru toate popoarele din sfera Puterii sovietice. Efectele nefaste alea acestor uriașe manipulări s-au făcut simțite și la ani buni după colapsul sistemului comunist în Europa”, precizează reprezentanții cinematografului într-un comunicat.

Prețul unui bilet la acest film este doar 8 lei.

De precizat că studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de 50% iar elevii de 75%.

 

Foto: Facebook

 


CItițui, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI Filarmonica Pitești deschide seria concertelor din 2024

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București

Ultimele articole