Înscrie-ți copilul la o altfel de grădiniță! Elite Kids vă prezintă oferta educațională!

de | 10.07.2023 11:55 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești

 • Elite Kids vă așteaptă!

Primii ani de viață ai copilului sunt cei mai importanți, tocmai de aceea alegerea grădiniței face, de multe ori, diferența. Grădinița Elite Kids știe că, pentru un părinte, copilul este bunul cel mai de preț.

Elite kids
Conceptul grădinitei

Elite Kids a fost gândită în ideea de a veni în ajutorul părinților pentru îndrumarea și educarea celor mai frumoși ani din viața celor mici. Copiii vor fi îndrumați spre a-și dezvolta personalitatea prin multe activități interactive predate de personal de specialitate și a numeroaselor ateliere educaționale.

Taxă de școlarizare:

Program 7:30 – 17:00 -> 1400 + tva

Program 7:30 – 18:00 -> 1450 + tva

*se scad absențele

Elite Kids

Oferta educațională

Pe lângă activitățile obligatorii din curriculum național, grădinița oferă o gamă variată de activități de dezvoltare personală, precum:

 • limba engleză,
 • limba franceză,
 • muzică,
 • tenis,
 • înot
 • artă teatrală.

Orele de limbi străine (o oră engleză/săptămână, o oră franceză/săptămână) sunt incluse în taxa de școlarizare.

Elite Kids

În cadrul unității Elite Kids, cei mici beneficiază de ateliere creative lunare, utile în modelarea personalității și stimularea creativității proprii.

Elite Kids

Atelierele creative sunt susținute în fiecare sfârșit de lună, după ce cadrele didactice termină proiectele tematice pentru consolidarea și aprofundarea competențelor dobândite.

Elite Kids

În fiecare anotimp și cu ocazia fiecărui eveniment special, grădinița organizează activități extrașcolare.

Micuții grădiniȚei au avut parte, în anul ce a trecut, de excursii educative la: Curtea de Argeș, la Opera Națională București, dar și excursii prin care au experimentat mijloacele de transport în comun din orașul nostru.

Elite

În perioada rece, activitățile extracurriculare sunt cele care vin în ajutorul cadrelor didactice pentru stimularea dezvoltării celor mici. Târgul toamnei, Halloween-ul sau Ziua Națională sunt doar câteva dintre evenimentele pe care copiii le așteaptă an de an.

Elite Kids

Fiecare grupă are un cadru didactic cu studii de specialitate și este formată din aproximativ 15 . Grupele sunt stabilite în  de vârstă, începând cu 1 an și 10 luni până la 6 ani.

Elite Kids

Programul grădiniței

Grădinița funcționează cu program prelungit (7:30-18:00). Dispune de două variante de program: 7:30-17:00 sau 7:30-18:00.

Intervalul de primire al copiilor în unitate este cuprins între 7:30-9:00.

Meniul grădiniței Elite Kids cuprinde două mese calde (mic dejun și prânz), două gustări reci, acestea fiind gătite în bucătăria proprie a unității de învățământ. (Nu se oferă copiilor gustări cumpărate).

Elite opera

Personalul grădiniței este format din:

 • asistent medical permanent,
 • îngrijitoare,
 • bucătar,
 • cadre didactice pentru fiecare grupă.

Elite Kids

De două ori pe săptămână se efectuează vizite de specialitate, făcute atât de medicul general, cât și psihologul, care observă copiii și realizează activități specifice cu aceștia.

Nu uitați! Elite Kids este grădinița unde sunt acceptați copii cu vârsta cuprinsă între 1 an și 10 luni și 6 ani!

Elite KIds

Important de menționat! Perioada de înscrieri pentru anul școlar 2023-2024 este deschisă până la sfârșitul lunii august.

Înscrierile se pot face la sediul grădiniței, între orele 16.30-18.00, de luni până vineri.

Elite Kids

EliteKids este situată pe Str.Razboieni nr. 35C, intr-o zonă linistită, ferită de zgomotul provocat de traficul intens al oraşului.

Mai multe informații puteți afla de pe site-ul grădiniței sau la numărul de telefon: 0742092191

.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grădinița Elite Kids