anchetaonline.ro

Ambasadorul Kazakhstanului a vizitat fabricile din Curtea de Argeș și Mărăcineni

de | 08.09.2022 19:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Joi, 8 septembrie, ambasadorul Kazakhstanului, excelența sa, Nurbakh Rustemov, a ajuns în municipiul Curtea de , cu ocazia unei invitații a președintelui Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș, și cu sprijinul președintelui Senatului, Alina Gorghiu.

ambasador Kazakhstan 2 - Ambasadorul Kazakhstanului a vizitat fabricile din Curtea de Argeș și Mărăcineni

Nurbakh Rustemov a vizitat mai multe fabrici din Curtea de Argeș, dar si din . În urma întrevederilor, au fost stabilite contacte în vederea încheierii de parteneriate între partea kazakhă și producători locali.

ambasador Kazakhstan 4 - Ambasadorul Kazakhstanului a vizitat fabricile din Curtea de Argeș și Mărăcineni

Și pentru că zona de nord a județului Argeș este una dintre cele mai frumoase din țară, delegația a făcut o oprire la barajul Vidraru, dar și la mănăstirea din Curtea de Argeș.

ambasador Kazakhstan 1 - Ambasadorul Kazakhstanului a vizitat fabricile din Curtea de Argeș și Mărăcineni

Argeș susține efortul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali privind promovare și sprijinirea mediului local de afaceri. reprezintă interfața dintre mediul de afaceri și instituțiile publice sau partenerii străini în vederea dezvoltării mediului antreprenorial”, au transmis reprezentanții în urma acestei întrevederi.

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | COAL Argeș | Liviu Nicolae | Mărăcineni | PNL | PNL Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: