(VIDEO) S-a inaugurat cea mai nouă clinică din Pitești!

de | 08.09.2022 18:25 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Pitești

Astăzi, în zi de mare sărbătoare creștină, și-a deschis porțile cea mai nouă unitate de servicii medicale din Pitești, Clinica Forte Vita, situată pe Calea București, în zona zero a municipiului. În oferta de servicii a acesteia regăsim mică chirurgie, cabinete ambulatoriu cu numeroase specialități de la cardiologie și endocrinologie, la pediatrie infantilă.

forte vita 4 - (VIDEO) S-a inaugurat cea mai nouă clinică din Pitești!

De asemenea, pe partea de analize medicale, Clinica Fotrte Vita este partener al liedrului în domeniu Synevo.

forte vita 2 - (VIDEO) S-a inaugurat cea mai nouă clinică din Pitești!

 

Garant al acestui nou proiect stă lanțul de farmacii, care a început cu câteva unități, în urmă cu 25 de ani și a crescut constant, iar astăzi, când acesta a ajuns la maturitate, am făcut un nou pas, concretizat în Clinica Forte Vita. Clinica se va dezvolta pe ceea ce au construit aceste farmacii în ultimii 25 de ani, timp în care am depus multă muncă și am ne-am arătat devotamentul față de cei care ne trec pragul. Un amănunt foarte important este acela că atât clinica Forte Vita, cât și lanțul de farmacii sunt din Argeș, sunt ale noastre. Suntem argeșeni, suntem de aici și o să ne dedicăm argeșenilor. Mulțumesc medicilor și tuturor celor care au venit alături de noi pe acest drum și le urez succes tuturor. Le predau lor ștafeta și îi asigur de tot sprijinul meu pentru a dezvolta această clinică.”, a declarat Dan Ungureanu, fondatorul Clinicii Forte Vita.

Monica Sabău va asigura managementul Clinicii Forte Vita.

Doresc să fie o clinică unică, în care o să tratăm pacientul cu respect, propunându-ne să acordăm atât sprijin emoțional și sufletesc, pe lângă cel de vindecare a trupului.”, a fost mesajul transmis de managerul Monica Sabău.

La evenimentul inaugural au fost prezenți atât medicii care vor lucra în cadrul clinicii, cât și cei care au contribuit la construcția acestui proiect, precum și prieteni și apropiați. Mai mult, ca o recunoaștere pentru eforturile depuse în sectorul serviciilor medicale, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval, i-a înmânat o plachetă omului de afaceri Dan Ungureanu.

forte vita 1 - (VIDEO) S-a inaugurat cea mai nouă clinică din Pitești!

Clinica este situată pe Calea București, Nr. 2A, Pitești iar orele de funcționare sunt de la 07:30 la 20:00, de luni până vineri și de la 07:30 la 14:00 sâmbăta.

Oferim programări extinse, unde vă puteți simți ascultați, înțeleși și cu adevărat îngrijiți – oferindu-vă puterea de a prelua controlul asupra sănătății dumneavoastră”, transmite conducerea clinicii.

Lista specialitatilor medicale care vor fi asigurate in cadrul clinicii este urmatoarea:

Alergologie, Cardiologie, Chirurgie plastică, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Ecografie, Endocrinologie, Explorări funcționale, Gastroenterologie, Hematologie, Kinetoterapie-masaj, mamografie, Medicină internă, Nefrologie, Neurologie, Neurochirurgie, O.R.L, Obstetrică și Ginecologie, Ortopedie, Ozonoterapie, Pneumologie, Psihologie, Reumatologie, Recuperare, Urologie.

Pentru cei mici, clinica asigură servicii medicale de Pediatrie, Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică si Psihiatrie infantilă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Botez în familia fondatorilor Forte Vita Farm

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești