anchetaonline.ro

15 persoane amendate de jandarmii argeșeni în zona montană a județului!

de | 29.08.2022 10:55 | Știri, Eveniment, Județean

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au fost alături de cetățeni, asigurând măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor publice ce au avut loc pe raza județului nostru.

 

Pe timpul desfășurării acestora nu au fost înregistrate incidente, de aceea mulțumește tuturor celor care au manifestat înțelegere față de măsurile luate de către autorități și au ales să se bucure în mod responsabil de evenimentele la care au luat parte.”

 

O atenție deosebită a fost acordată în acest weekend și zonei montane a județului, unde au fost constatate încălcări ale legislației în vigoare în ceea ce privește activitățile de picnic, fiind aplicate un număr de 14 sancțiuni contravenționale, conform Legii 54/2022.

Tot în zona montană, pe Transfăgărășan, sâmbătă, o persoană a fost sancționată conform H.C.L. nr. 21/2020, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru faptul că a coborât din autoturism și s-a apropiat la o distanță foarte mică de o ursoaică cu pui, pentru a îi fotografia.

 

Deși acțiunile noastre au avut în principal un caracter preventiv, atragem atenția cetățenilor asupra respectării legislației în vigoare, abaterile fiind sancționate ca atare”, transmit reprezentanță IJJ Argeș.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte: Arefu | Jandarmeria Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: