Amenințări violente către o femeie chiar din partea fiului său!

de | 15.11.2022 21:12 | Știri, Eveniment, Județean

În urma unui scandal în familie din Sebeș, polițiștii au fost nevoiți să ia măsuri față de un bărbat de 33 care și-a amenințat mama cu fapte de violență, conform romania24.

Agresorul a părăsit locuința.

Potrivit IPJ Alba, luni, 14 noiembrie, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 51 de ani, din Sebeș, cu privire la faptul că a fost amenințată de către fiul său, scrie sursa citată.

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani i-ar fi adresat amenințări cu fapte de violență, mamei sale de 51 de ani.

Pe numele agresorului a fost întocmit un dosar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și, de asemenea, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

Accident rutier în Argeș! O mașină a părăsit drumul și a intrat în șanț!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: