anchetaonline.ro

BREAKING NEWS! Două rachete rusești au căzut pe teritoriul NATO!

de | 15.11.2022 21:43 | Știri, Eveniment, Importante, Național

Potrivit antena3.ro, Ministerul rus al Apărării susține că declarațiile presei și oficialilor polonezi despre presupusa cădere a rachetelor rusești în Polonia este de fapt o provocare deliberată pentru a escalada situația.

Examinăm în prezent aceste informaţii şi suntem în strânsă coordonare cu Polonia, aliatul nostru”, este declarația oficială făcută de NATO.

Președintele Volodimir Zelenski despre exploziile din Polonia

Președintele Volodimir Zelenski vorbește despre exploziile care au avut loc în Polonia în această seară.

Teroarea nu se limitează la granițele noastre și e o chestiune de timp până când teroarea rusă va merge mai departe”, a precizat acesta. 

Știre inițială 

Două rachete rusești au căzut pe teritoriul NATO!

Clipe delicate în această seară, după ce două rachete rusești au căzut pe teritoriul NATO, într-o fermă din Polonia, lângă granița cu Ucraina. În urma evenimentului devastator doi oameni și-au pierdut viața, potrivit presei poloneze, conform Digi24.

Orice intrare pe teritoriul NATO duce la o reacție”, a precizat un purtător de cuvânt al Pentagonului, generalul de brigadă Par Ryder .

Potrivit sursei citate, Guvernul a convocat Consiliul de Securitate pentru a pregăti și coordona deciziile ce au ca scop securitatea și apărarea națională.

Rachetele au căzut în localitatea Przewodow, lovind o fermă de cereale. Poliția, parchetul și armata sunt deja la fața locului. Forțele armate poloneze sunt în „alertă maximă”.”, scrie Digi24.

Atât pompierii cât și martorii de la fața locului au confirmat exploziile. De asemenea, și Ungaria a convocat Consiliul de Securitate.

Conform sursei citate, Polonia a ridicat avioane de luptă de pe aeroportul Tomaszow Lubelski.

La fața locului s-au deplasat Armata și Parchetul.

Ati vazut ce s-a intamplat in Polonia? Se poate escalda un conflict…. Am inceput sa intram într-o zonă clară, e important să avem stabilitate”, a precizat marți seară președintele PSD Marcel Ciolacu la RTV, potrivit G4Media.

 

Revenim cu mai multe detalii.

 

Sursa Foto Digi24
Twitter

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: