anchetaonline.ro

Și-a amenințat părinții cu bătaia! Argeșean potolit de polițiști

de | 14.03.2023 14:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Și-a amenințat părinții cu bătaia! Argeșean potolit de polițiști

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Rucăr, a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii pentru că a încălcat un ordin de protecție emis împotriva lui.

Mai exact, argeșeanul, cu antecedente penale, a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte cu proprii părinți, motiv pentru care împotriva lui a fost emis ordin de protecție. Însă, bărbatul nu a ținut cont de decizia instanței și a continuat să pătrundă în locuința părinților săi, amenințându-i cu bătaia.

Oamenii au sesizat autoritățile, iar fiul lor a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de luni. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Din cercetări, s-a stabilit că, în repetate rânduri, bărbatul ar fi pătruns în gospodăria părinților săi, adresându-le amenințări cu acte de violență, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție de către instanță.
În ziua de 13 martie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Impact.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A spart o mașină parcată pe o stradă din Pitești! Tânăr de 19 ani – reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: