anchetaonline.ro

Două mașini și mai multe terenuri ale Elenei Udrea – scoase la vânzare de ANAF

de | 12.10.2022 09:09 | Lifestyle, Național, Știri

Mai multe bunuri ale Elenei Udrea sunt scoase la licitație de către ANAF.

Conform profit.ro, după calculele ANAF prejudiciul total care trebuie recuperat de stat se ridică la peste 9 milioane lei.

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală scot la vânzare două mașini și șase terenuri ale fostului politician. Este vorba despre un Fiat 500 din 2012 și un Mercedes Benz S500, an de fabricație 2005.

Udrea Elena

Deși autoturismele nu sunt noi, ANAF a pus un preț de pornire de 7685 euro, respectiv 7158 euro.

În ceea ce privește terenurile scoase la vânzare, suprafața totală a lor este de 5000 m² și sunt situate în apropierea lacului Străulești. Pe acestea ANAF ar vrea să le vândă cu cel puțin 793.000 de euro. preț care include și TVA-ul.

Reamintim faptul că Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul Gala Bute iar în prezent se află închisă la Penitenciarul Târgșor din Ploiești.

 

Foto:  ziarulevenimentul.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Udrea