Trafic restricționat pe A1 București-Pitești

de | 12.10.2022 08:43 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Pitești

Informare pentru șoferi! Miercuri, pe Autostrada A1 pe sensul București-Pitești, între kilometrii 114 și 115, traficul este restricționat pe a doua bandă. De asemenea, între kilometrii 87+500 metri – 88+200 metri nu se circulă pe a doua bandă pentru reparații parapet metalic.

Anunțul a fost făcut de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, transmit polițiștii.

Circulație restricționată și pe Autostrada A2

Totodată, miercuri, circulația este restricționată și pe A2, pe sensul București – Constanța, la kilometrul 12, pentru efectuarea lucrărilor de reparație a bordurii de lângă glisiera mediană. Restricția este valabilă până la ora 18:00.

Foto descriptiv Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertisment de la MApN! Fake news privind mobilizarea rezerviștilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole